Skoči na glavno vsebino

Po mirni in prespani noči smo se zbudili v sončno jutro. Po zajtrku sta nas spremljevalna učitelja Matej in Vindi, po gozdni poti odpeljala do kmetije,kjer smo spoznali o konjih vse,kar še nismo vedeli. Konje smo lahko tudi sami očistili in pripravili na ježo. Pogumno smo se zavihteli v sedla in skupaj z učiteljem odjahali nekaj krogov. Na kmetiji smo se spoznali tudi z ostalimi živalicami (svinje, kokoške, purani, koze,…) nato pa se v senci pod jablano okrepčali za malico.

Dan smo nadaljevali z učiteljico Karin,ki nas je popeljala do bližnjega potoka. Tam smo spoznali,da v potoku živi zelo veliko živali,ki smo jih opazovali s povečevalnimi stekli. Pri tem pa nam je pomagal tudi gospod ravnatelj, ki nas je obiskal. 

Po kosilu smo urili svoje spretnosti in sposobnosti pri Team Building igrah,kjer smo se igrali z obroči, lesenim labirintom in skupaj sestavili tobogan. 

Učitelj Beno nas je naučil kako sami zakurimo čisto pravi ogenj, po večerji pa je poskrbel za smeh in zabavo ob igri Picitonary.

Dan je spet vse prehitro minil in že je bil čas za spanje. Prijetno utrujeni smo se hitro odpravili spat,da si naberemo moči za dogodivščine, ki nas čakajo jutri.

Otroci z vzgojiteljicama Klavdijo in Katjo

Dostopnost